logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTELE SUPERORTOPEDICE

SALTSIB - Traditional Spring Comfort

saltea traditional spring comfort

Saltea Traditional Spring Comfort Salteaua clasica pe arcuri , corect facuta si cu pret mic! Nucleu din plasa de arcuri tip Bonell, box spring system, grosime sarma arc (Germania) 2,2 mm, feltru 1000 gr/mp., incadrat lateral, sus si jos de spuma poliuretanica standard -dens. 25kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Springs Comfort

saltea springs comfort

Saltea HR Springs Comfort  Combina arcurile clasice cu spuma High Resilience pentru confort crescut si fermitate medie! Nucleu din plasa de arcuri tip Bonell, box spring system, grosime sarma arc (Germania) 2,2 mm, feltru 1000 gr/mp., incadrat de spuma poliuretanica standard dens.25kg/mc si strat( de 3,5 cm) sus/jos de spuma High Resilience -dens. 30kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTCONFORT - Saltea Super Lux Ortopedica

saltea super lux ortopedica

SALTCONFORT - Saltea Super Lux Forte

saltea super lux forte

SALTEX - Saltea Superortopedica

saltea superortopedica

O saltea care imbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Are la baza arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Pentru cresterea rigiditatii la 4 randuri de arcuri se introduce intre arcuri o fasie de spuma poliuretanica. Acest pat de arcuri este acoperit cu un strat de pasla dura, peste acestea se adauga vatelina, T.N.T., poliuretan.

SALTEX - Saltea Superortopedica Lux

saltea superortopedica

O saltea de un nivel calitativ superior adresata clientilor pretentiosi si celor care au sau vor sa previna probleme de coloana. Este fabricata pe acelasi tip de arcuri Bonell confectionate din otel carbon de 2,2 mm. Diferenta apare datorita faptului ca la fiecare rand de arcuri este introdusa o fasie de spuma poliuretanica rezultand o rigiditate mult sporita.

PREVI - Saltea Superortopedica Plus

saltea superortopedica plus

Salteaua Superortopedica Plus are un miez elastic din arcuri bitronconice din otel indeformabil. Numarul de arcuri pentru o asemenea saltea este de aproximativ 200 pentru o saltea single si apoximativ 400 de arcuri pentru o saltea matrimoniala.

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT