logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTELE ORTOPEDICE

PREVI - Saltea Delta

saltea delta

Salteaua Delta fata de Jumbo se diferentiaza prin prezenta dublului strat de feltru, poliuretanul la inaltimea de 5 cm fata de cei 3 cm ai saltelei Jumbo.

PREVI - Saltea Jumbo

saltea jumbo

Salteaua Jumbo fata de cea Super Ortopedica se diferentiaza prin prezenta dublului strat de feltru, poliuretanul la inaltimea de 3 cm fata de cei 2 cm ai saltelei SuperOrtopedice.

SALTSIB - Total Comfort

saltea total comfort

Salteaua Total Comfort este o saltea Super Premium care prin combinatia perfecta de materiale inovatoare si componente clasice ofera confort exceptional si sustinere impresionanta. Arcurile impachetate individual confera saltelei flexibilitate excelenta: prin plasarea si ambalarea fiecarui arc, din sistem, in buzunare textile individuale, se formeaza astfel randuri de arcuri inter-conectate. Fiecare arc impachetat actioneaza individual, ceea ce confera intregului sistem un inalt nivel de adaptabilitate ergonomica si, deci, excelent suport pentru corpul uman.

SALTCONFORT - Saltea Noroc

saltea noroc

Este confectionata dintr-o plasa de arcuri bitronconice de tip BONNELL cu 5 inele, din sarma de otel-carbon de 2,2 mm, tratate termic la curenti de inalta frecventa, ceea ce confera o rezistenta indelungata a elasticitatii sarmei.

SALTSIB - Nature Comfort

saltea nature comfort

Salteaua Nature Comfort – alcatuita din materiale inovatoare, inspirate din natura. Nucleu (13+5 cm) compus din 2 straturi de spume speciale: Cellpur® si Vasco Cellpur®; material Tencel® de acoperire-husa detasabila. Spuma Memory HD(densitate 55kg/mc) are suprafata conturata 3D-pe multiple zone de confort(pentru cap, umeri,spate, solduri,picioare).

SALTSIB - Memory Comfort

saltea memory comfort

Saltea Memory Plus Comfort Spuma HR si  spuma Memory -nucleu compus(14+4), plus confort , fermitate optima si avantaj client! Nucleu tip ”sandwich” format din:  14 cm.spuma poliuretanica HR(High Resilience) -densitate 36kg/mc.plus strat, de 4 cm de MemoryFoam-densitate de 50 kg/mc(AU)-optim pentru reglarea tensiunii si caldurii corpului uman.  Husa interioara din TNT de 70 gr/mp. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni  si cu Aloe Vera ,matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTCONFORT - Saltea Lux Ortopedica

saltea lux ortopedica

PREVI - Saltea Relaxa Savoy

saltea relaxa savoy

In salteaua Savoy de la Previ se gasesc aproxmativ 400 de arcuri intr-o saltea matrimoniala si aproximativ 200 intr-una single. Aceste arcuri bitronice sunt din otel indeformabil cu diametrul de 2.2 mm. Ele sunt acoperite cu un strat de poliuretan pe fiecare parte. Acest strat inalt de 1.5 cm, de inalta densitate, este deasemena indeformabil.

SALTSIB - Buttons Springs Comfort

saltea buttons springs comfort

Saltea Buttons Springs Comfort  Material textil de acoperire tip "jacquard" tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, husa fixa nasturita, vata siliconica, densitate 150 gr/mp pe suport TNT 40 gr/mp. Saltelele Buttons Springs Comfort sunt saltele clasice pe arcuri, cu plus de personalitate si comfort, dar si pret mic. Nucleu din plasa de arcuri tip Bonell, box spring system, grosime sarma arc (Germania) 2,2 mm, feltru 1000 gr/mp., incadrat lateral, sus si jos de spuma poliuretanica standard - dens.25kg/mc

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT