logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTSIB - Saltea Total Comfort

Total Comfort by SaltSib

Salteaua Total Comfort este o saltea Super Premium care prin combinatia perfecta de materiale inovatoare si componente clasice ofera confort exceptional si sustinere impresionanta.

Nucleu multiplu compus si husa detasabila cu Flexigel-H total saltea = 35 cm.

1.Arcurile impachetate individual- AGROGermania PUNKTOFLAEX – diversitate si confort pentru cele mai mari asteptari, sistem sofisticat si ingenios, perfect adaptat nevoilor fiecaruia.

Arcurile impachetate individual confera saltelei flexibilitate excelenta: prin plasarea si ambalarea fiecarui arc, din sistem, in buzunare textile individuale, se formeaza astfel randuri de arcuri inter-conectate. Fiecare arc impachetat actioneaza individual, ceea ce confera intregului sistem un inalt nivel de adaptabilitate ergonomica si, deci, excelent suport pentru corpul uman.

Ofera un inalt grad de confort in timpul somnului prin:

– densitatea mare de arcuri impachetate individual pe metru patrat(1140/mp) =foarte mare elasticitate pentru maxim de confort;

– Punctul de lipire la mijloc/centrul buzunarelor cu arcuri, pe fiecare rand, lasand astfel libertate maxima fiecarui arc impachetat de a actiona pentru preluarea tensiunii din zonele corpului uman;

– Dispunerea arcurilor impachetate pe 7 zone de confort.
2. Plasa de arcuri impachetate individual(H= ) este incadrata de baghete de spuma poliuretanica flexibila de inalta densitate (35 kg/mc).

3.Multistrat de spume poliuretanice de diferite tipuri, densitati si duritati:

– Strat de 4cm spuma poliuretanica flexibila de inalta densitate 35Kg/mc
– Strat de 4cm spuma poliuretanica HR(high resilience) 36 kg/mc – conturat pentru a maximiza confortul
– Strat de 4cm Spuma Memory HD densitate 55 kg/mc optim pentru reglarea tensiunii si caldurii corpului uman.

Husa detasabila si lavabila cu materialul de acoperire

Elibereaza tensiunea, optimizeaza temperatura!

FLEXIGEL este primul material textil de acoperire al unei saltele, ce are integrat in compozitie, un strat de gel activ-functional. Acesta ajuta corpul atat prin sustinere corecta, cat si prin optimizarea temperaturii corpului(material termo-reglabil), ducand la imbunatatirea somnului si a confortului Dvs.in general.

Tensiune eliberata in timpul somnului.

In timpul somnului, corpul uman, nu se afla in pozitie perfect dreapta/corecta, iar greutatea/presiunea corporala este preluata in mare masura de sold, cap si umeri, astfel incat salteaua trebuie sa fie foarte bine echilibrata in preluarea acestor tensiuni. In caz contrar, pot aparea dureri ale gatului, spatelui si incheieturilor.

Reglarea temperaturii in timpul somnului.

Stratul de Flexigel integrat in material confera si avantajul practic, prin compozitia sa structurala de mare densitate moleculara, de a mentine un climat racoros/cald functie de ambient. Flexigel este componenta ideala pentru a mentine salteaua Dvs. racoroasa in timpul verii.
Potrivita pentru Dvs. si ecologica.

Tehnologia Flexigel este optima atat pentru Dvs. , fiind compatibila dermatologic (are toate testele dermatologice conform normelor EU si American FDA), dar si pentru mediul inconjurator; gelul incorporat in materialul textil este 100% reciclabil.

FLEXIGEL ZONE (straturi de gel integrate in material) pe zone de importanta: cap,umeri,sold si picioare.

Grad duritate/fermitate= 3-4(mediu-tare)

Instructiuni de folosire:

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT