logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

PREVI - Saltea Memory Foam Profilat h26

saltea memory foam profilat h26

A. Aceasta saltea Memory Foam Profilat in 7 zone de automodelare diferita , ofera o ergonomie excelenta, compusa din doua straturi:
a) strat superior de 9 cm de memory foam profilat;
b) strat inferior de 14 cm de spuma poliuretanica de inalta densitate (HD) indeformabila.

Cele doua straturi sunt traversate de o serie de canale care favorizeaza circulatia aerului avand rolul de a preveni formarea de mucegai, bacterii si acarieni. Impreuna aceste doua straturi permit distribuirea uniforma a greutatii corporale pe toata suprafata mentinand o pozitie corecta a coloanei vertebrale, favorizand circulatia sangelui, evitand neplacutele furnicaturi, beneficiand de 7 zone de automodelare.

B. Memory Foam Profilat are tesatura de acoperire de tip Argentum+ cu finisare Argentum + ce combina tehnologia absorbtiei eficiente a umiditatii cu o finisare antibacteriala inovatoare bazata pe ioni de argint, in acelasi timp salteaua ramanand uscata pe timpul somnului. La cerere tesutul de acoperire poate fi facut si cu unul din celelalte materiale existente pe stoc.

C. Banda tridimensionala are rolul de a permite o aerisire interna constanta si de a proteja salteaua de mucegairi si bacterii. Aerul trece prin aceasta banda particulara , care este elementul esential pentru o ventilare totala garantand o saltea uscata.

D.Husa (la comanda)este detasabila pe toate cele patru laturi: lavabila 60 grade si este dotata cu patru manere din material textil.

Instructiuni de folosire:

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT