logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTEX - Saltea Latex

saltea latex

Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica, moale si anti-alergica. Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna superioara, o stabilitate termica crescuta, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului. Aceste caracteristici confera saltelei LATEX proprietati anatomice, cu functii ortopedice si performante de confort de nivel inalt. Structura cu miez elastic din latex (cauciuc natural) are si proprietati antialergice si antitranspirante. Aerisirea saltelei se face perimetral prin intermediun benzii spaceair. Salteaua este prevazuta cu stofa Silver Care. La cerere se poate livra si cu stofa Thermo Cool.

Silver Care

Materialul Silvercare din care este realizata aceasta husa este crosetat cu fire de argint. Argintul este un element natural antibacterian cunoscut pentru prevenirea mirosurilor neplacute si a umezelii prin evitarea in primul rand a aparitiei de bacterii. Argintul este primul antibiotic natural cunoscut. Am introdus aceasta noua stofa pentru ca somnul dumneavoastra sa fie confortabil si intr-un mediu curat. Silvercare ofera un mediu de somn igienic prin atragerea ionilor incarcati pozitiv catre ionii de argint incarcati negativ rezultand reducerea bacteriilor. Silvercare are proprietti anti-bacteriene de durata, stopand activitatile micro-organismelor, prevenind astfel aparitia de mucegai si bacterii, precum si a mirosurile pe care acestea le provoaca. Datorita ionilor de argint salteua Silvercare are proprietati antistatice eliberand corpul de energie negativa permitand un somn linistit. Astfel tot stresul acumulat peste zi se va elimina in timpul somnului. Firul de argint actioneaza ca un ecran protector impotriva energiei electrostatice existente in casa (retele electrice, aparate electronice, etc). Aceasta energie negativa afecteaza grav organele interne si in special pe cele ce sufera des de diferite boli, pe care le acutizeaza. Energia statica acumulata si pozitionata pe diferite organe declanseaza numeroase boli printre care se numara si cancerul. Silver Care are de asemenea o actiune antialergica si nu permite dezvoltarea acarienilor. Firul de argint actioneaza ca un material antibacterian intrinsec, antialergic, antiseptic. Astfel permite o odihna excelenta si foarte sanatoasa.

Thermo Cool

Cand temperatura exterioara este crescuta fibrele din care este fabricata husa Thermo Cool au o suprafata de evaporare crescuta eliminand umezeala mult mai rapid decat alte materiale. Fibrele goale pe dinauntru asigura o racire mai eficienta maximizand circulatia aerului, caldura corpului fiind transferata mult mai rapid. Aceasta noua tehnologie asigura senzatia de racoare in timpul noptilor de vara. Fibrele goale in cruce Thermo Cool asigura o greutate mica a materialului husei ducand la acumularea de caldura cand temperatura exterioara este scazuta ducand la eliminarea senzatiei de racoare. Aceasta tehnologie duala imbunatateste procesele de reglare termica ale corpului indiferent de anotimp asigurand un somn odihnitor si armonios.

Caracteristici Tehnice

Suprafata exterioara:

Instructiuni de folosire:

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT