logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTEX - Saltea Memory Foam

saltea memory foam

O saltea ergonomica, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata: memory foam - material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spatiale NASA si folosit pentru scaunele navetelor spatiale. De asemenea utilizarea acestui material la avioanele militare si la masinile de curse, asigura o absorbtie a socurilor de 97%. Aproximativ 25% din populatie sufera de diferite afectiuni ale coloanei vertebrale datorita stilului de viata din ce in ce mai sedentar. Printre factorii determinanti se numara condusul autovehiculelor, lucrul la birou si orice alte activitati statice. De aceea saltelele memory foam sunt ideale din punct de vedere ergonomic pentru sprijinirea cloanei vertebrale. Stofa este speciala Visco cu aroma de vanilie Fragrance Active ce se pastreaza 6 luni. Salteaua se foloseste numai pe partea cu Memory Foam.

Toate saltelele Memory Foam pot fi echipate cu stofe:
- Silver Care
- Thermo Cool

Silver Care

Materialul Silvercare din care este realizata aceasta husa este crosetat cu fire de argint. Argintul este un element natural antibacterian cunoscut pentru prevenirea mirosurilor neplacute si a umezelii prin evitarea in primul rand a aparitiei de bacterii. Argintul este primul antibiotic natural cunoscut. Am introdus aceasta noua stofa pentru ca somnul dumneavoastra sa fie confortabil si intr-un mediu curat. Silvercare ofera un mediu de somn igienic prin atragerea ionilor incarcati pozitiv catre ionii de argint incarcati negativ rezultand reducerea bacteriilor. Silvercare are proprietti anti-bacteriene de durata, stopand activitatile micro-organismelor, prevenind astfel aparitia de mucegai si bacterii, precum si a mirosurile pe care acestea le provoaca. Datorita ionilor de argint salteua Silvercare are proprietati antistatice eliberand corpul de energie negativa permitand un somn linistit. Astfel tot stresul acumulat peste zi se va elimina in timpul somnului. Firul de argint actioneaza ca un ecran protector impotriva energiei electrostatice existente in casa (retele electrice, aparate electronice, etc). Aceasta energie negativa afecteaza grav organele interne si in special pe cele ce sufera des de diferite boli, pe care le acutizeaza. Energia statica acumulata si pozitionata pe diferite organe declanseaza numeroase boli printre care se numara si cancerul. Silver Care are de asemenea o actiune antialergica si nu permite dezvoltarea acarienilor. Firul de argint actioneaza ca un material antibacterian intrinsec, antialergic, antiseptic. Astfel permite o odihna excelenta si foarte sanatoasa.

Thermo Cool

Cand temperatura exterioara este crescuta fibrele din care este fabricata husa Thermo Cool au o suprafata de evaporare crescuta eliminand umezeala mult mai rapid decat alte materiale. Fibrele goale pe dinauntru asigura o racire mai eficienta maximizand circulatia aerului, caldura corpului fiind transferata mult mai rapid. Aceasta noua tehnologie asigura senzatia de racoare in timpul noptilor de vara. Fibrele goale in cruce Thermo Cool asigura o greutate mica a materialului husei ducand la acumularea de caldura cand temperatura exterioara este scazuta ducand la eliminarea senzatiei de racoare. Aceasta tehnologie duala imbunatateste procesele de reglare termica ale corpului indiferent de anotimp asigurand un somn odihnitor si armonios.

Caracteristici Tehnice

Suprafata exterioara:

Instructiuni de folosire:

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT