logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTEX - Saltea Superortopedica

saltea superortopedica

O saltea care imbina cu succes proprietatile ergonomice cu cele de confort. Are la baza arcuri tip Bonell fabricate din otel carbon de 2,2 mm. Pentru cresterea rigiditatii la 4 randuri de arcuri se introduce intre arcuri o fasie de spuma poliuretanica. Acest pat de arcuri este acoperit cu un strat de pasla dura, peste acestea se adauga vatelina, T.N.T., poliuretan.

SALTEX - Saltea Superortopedica Lux

saltea superortopedica

O saltea de un nivel calitativ superior adresata clientilor pretentiosi si celor care au sau vor sa previna probleme de coloana. Este fabricata pe acelasi tip de arcuri Bonell confectionate din otel carbon de 2,2 mm. Diferenta apare datorita faptului ca la fiecare rand de arcuri este introdusa o fasie de spuma poliuretanica rezultand o rigiditate mult sporita.

SALTEX - Saltea Pocket Spring

saltea pocket spring

Tehnologia de producere a saltelelor "POCKET-SPRING" confera o mai mare rezistenta si durabilitate saltelei, avand proprietati ergonomice (superortopedice/sanitare), Ón acelasi timp fiind foarte flexibila si confortabila. Ambele fete ale saltelei au caracteristici izolante, superioare, putand fi folosite atat pe perioada de iarna cat si de vara.

SALTEX - Saltea Memory Foam

saltea memory foam

O saltea ergonomica, de o calitate superioara, conferita de materialul din care este fabricata: memory foam - material visco-elastic din poliuretan cu densitate de 50 ce asigura dispersarea uniforma a punctelor de presiune, dezvoltat pentru programele spatiale NASA si folosit pentru scaunele navetelor spatiale.

SALTEX - Saltea Latex

saltea latex

Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica, moale si anti-alergica. Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna superioara, o stabilitate termica crescuta, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului.

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT