logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTELE POCKET

PREVI - Saltea Hard Pocket

saltea hard pocket

Arculetele Pocket (buzunar) sunt noua tendinta a pietei in materie de arcuri. Arculetele sunt ambalate fiecare intr-un saculet separat de celelalte, nu sunt legate intre ele, astfel ca actioneaza independent.

SALTSIB - Memory Pocket Comfort

saltea memory pocket comfort

Saltea Memory Pocket Comfort by SaltSib Dezvoltata pentru a beneficia de tot ce are in compozitie nucleul-complex al acestei saltele. Arcurile impachetate individual pe zone de confort si spuma Memory(+4) fac diferenta! Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni , cu Aloe Vera material cu dens.mare, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

PREVI - Saltea Pocket Latex Memory Foam

saltea pocket latex memory

Salteaua Pocket memory/latex difera de cea Hard-Pocket prin inlocuirea stratului de poliuretan cu un strat de 4 cm latex, 7 zone pe o parte a saltelei si un strat de 4 cm memory-foam pe partea cealalta.

SALTEX - Saltea Pocket Spring

saltea pocket spring

Tehnologia de producere a saltelelor "POCKET-SPRING" confera o mai mare rezistenta si durabilitate saltelei, avand proprietati ergonomice (superortopedice/sanitare), in acelasi timp fiind foarte flexibila si confortabila. Ambele fete ale saltelei au caracteristici izolante, superioare, putand fi folosite atat pe perioada de iarna cat si de vara.

PREVI - Saltea Spring Pocket

saltea spring pocket

Arculetele Pocket (buzunar) sunt noua tendinta a pietei in materie de arcuri. Arculetele sunt ambalate fiecare intr-un saculet separat de celelalte, nu sunt legate intre ele.

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT