logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTSIB - Total Comfort

saltea total comfort

Salteaua Total Comfort este o saltea Super Premium care prin combinatia perfecta de materiale inovatoare si componente clasice ofera confort exceptional si sustinere impresionanta. Arcurile impachetate individual confera saltelei flexibilitate excelenta: prin plasarea si ambalarea fiecarui arc, din sistem, in buzunare textile individuale, se formeaza astfel randuri de arcuri inter-conectate. Fiecare arc impachetat actioneaza individual, ceea ce confera intregului sistem un inalt nivel de adaptabilitate ergonomica si, deci, excelent suport pentru corpul uman.

SALTSIB - Nature Comfort

saltea nature comfort

Salteaua Nature Comfort – alcatuita din materiale inovatoare, inspirate din natura. Nucleu (13+5 cm) compus din 2 straturi de spume speciale: Cellpur® si Vasco Cellpur®; material Tencel® de acoperire-husa detasabila. Spuma Memory HD(densitate 55kg/mc) are suprafata conturata 3D-pe multiple zone de confort(pentru cap, umeri,spate, solduri,picioare).

SALTSIB - Memory Pocket Comfort

saltea memory pocket comfort

Saltea Memory Pocket Comfort by SaltSib Dezvoltata pentru a beneficia de tot ce are in compozitie nucleul-complex al acestei saltele. Arcurile impachetate individual pe zone de confort si spuma Memory(+4) fac diferenta! Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni , cu Aloe Vera material cu dens.mare, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Memory Comfort

saltea memory comfort

Saltea Memory Plus Comfort Spuma HR si  spuma Memory -nucleu compus(14+4), plus confort , fermitate optima si avantaj client! Nucleu tip ”sandwich” format din:  14 cm.spuma poliuretanica HR(High Resilience) -densitate 36kg/mc.plus strat, de 4 cm de MemoryFoam-densitate de 50 kg/mc(AU)-optim pentru reglarea tensiunii si caldurii corpului uman.  Husa interioara din TNT de 70 gr/mp. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni  si cu Aloe Vera ,matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Super High Comfort

saltea super high comfort

Saltea Super High Comfort Spuma High Resilience-conturata pe zone de confort-avantajul unei saltele de calitate, ferma , si  cu pret corect! Nucleu din spuma poliuretanica High Resilience -dens. 36kg/mc  conturat pe 5 zone de confort. Husa interioara din TNT de 70 gr/mp. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr/mp pe suport TNT de 40gr/mp. Husa detas. si lavab. la masina 30-40°.

SALTSIB - Comfort Flex Plus

saltea comfort flex plus

Saltea Comfort Flex Plus Combinare optima de spume flexibile si HR  pentru un foarte bun raport calitate/confort-pret! Nucleu tip ”sandwich” format din:  14 cm.spuma poliuretanica standard -dens. 28kg/mc.plus strat de 4 cm de spuma poliuretanica HR(High Resilience)conturat  pe 5 zone confort -dens. 36kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni ,cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Springs Comfort

saltea springs comfort

Saltea HR Springs Comfort  Combina arcurile clasice cu spuma High Resilience pentru confort crescut si fermitate medie! Nucleu din plasa de arcuri tip Bonell, box spring system, grosime sarma arc (Germania) 2,2 mm, feltru 1000 gr/mp., incadrat de spuma poliuretanica standard dens.25kg/mc si strat( de 3,5 cm) sus/jos de spuma High Resilience -dens. 30kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Buttons Springs Comfort

saltea buttons springs comfort

Saltea Buttons Springs Comfort  Material textil de acoperire tip "jacquard" tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, husa fixa nasturita, vata siliconica, densitate 150 gr/mp pe suport TNT 40 gr/mp. Saltelele Buttons Springs Comfort sunt saltele clasice pe arcuri, cu plus de personalitate si comfort, dar si pret mic. Nucleu din plasa de arcuri tip Bonell, box spring system, grosime sarma arc (Germania) 2,2 mm, feltru 1000 gr/mp., incadrat lateral, sus si jos de spuma poliuretanica standard - dens.25kg/mc

SALTSIB - Traditional Spring Comfort

saltea traditional spring comfort

Saltea Traditional Spring Comfort Salteaua clasica pe arcuri , corect facuta si cu pret mic! Nucleu din plasa de arcuri tip Bonell, box spring system, grosime sarma arc (Germania) 2,2 mm, feltru 1000 gr/mp., incadrat lateral, sus si jos de spuma poliuretanica standard -dens. 25kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Comfort Flex

saltea comfort flex

Saltea Comfort Flex Saltea clasica pe spuma flexibila standard(burete)cu densitate corecta, economic. Nucleu din spuma poliuretanica standard  -dens. 28kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

SALTSIB - Topper Memory & Standard

saltea topper memory standard

Topper Memory foam Supra-saltea din spuma Memory pentru grad ridicat de confort. Nucleu de 4 cm spuma Memory-dens.55kg/mc.(AU). Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp.     Husa detasabila si lavabila la masina 30-40°C.

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT