logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTELE LATEX

SALTSIB - Comfort Flex

saltea comfort flex

Saltea Comfort Flex Saltea clasica pe spuma flexibila standard(burete)cu densitate corecta, economic. Nucleu din spuma poliuretanica standard  -dens. 28kg/mc. Material textil de acoperire tip ”Tricot”, tratat antiacarieni si cu Aloe Vera, matlasat cu vata siliconica dens.100 gr./mp pe suport TNT de 40gr./mp. Husa detasabila si lavabila, la masina 30-40°.

PREVI - Saltea King Latex

saltea king latex

Salteaua are o banda tridimensionala care permite o ventilare constanta. Aerul trece prin aceasta banda iar salteaua ramane uscata si protejata de bacterii si mucegai. -la comanda se poate alege si materialul de acoperire.

Arculetele Pocket (buzunar) sunt noua tendinta a pietei in materie de arcuri. Arculetele sunt ambalate fiecare intr-un saculet separat de celelalte, nu sunt legate intre ele, astfel ca actioneaza independent.

SALTEX - Saltea Latex

saltea latex

Materialul saltelei, latex-ul este ideal pentru cine vrea sa doarma intr-un mod natural si sanatos. Salteaua este elastica, moale si anti-alergica. Datorita prezentei microcelulelor de aer intercomunicante, spuma de latex permite o aerisire interna superioara, o stabilitate termica crescuta, iar elasticitatea ei permite mularea efectiva pe corp in timpul somnului.

PREVI - Saltea Pocket Latex Memory Foam

saltea pocket latex memory

Salteaua Pocket memory/latex difera de cea Hard-Pocket prin inlocuirea stratului de poliuretan cu un strat de 4 cm latex, 7 zone pe o parte a saltelei si un strat de 4 cm memory-foam pe partea cealalta.

Arculetele Pocket (buzunar) sunt noua tendinta a pietei in materie de arcuri. Acestea sunt ambalate fiecare intr-un saculet separat de celelalte, nu sunt legate intre ele, astfel ca actioneaza independent.

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT