logo MMD

Miki Mob Design

MOBILA CARE ITI INFRUMUSETEAZA VIATA

SALTSIB - Saltea Nature Comfort

Nature Comfort by SaltSib

Salteaua Nature Comfort – alcatuita din materiale inovatoare, inspirate din natura.

Nucleu (13+5 cm) compus din 2 straturi de spume speciale: Cellpur® si Vasco Cellpur®; material Tencel® de acoperire-husa detasabila.

Vasco Cellpur                                                                        

Noul tip de Spuma are o structură celulară deschisă și este stabil dimensional , foarte elastic , respirabil și permeabil . Spuma Memory HD este optima in ceea ce priveste reglarea tensiunii si caldurii corpului uman.

Cellpur

Noul tip de Spuma are o structură celulară deschisă și este stabil dimensional , foarte elastic , respirabil și permeabil . În plus , Cellpur® convinge cu o capacitate de folosire  mare și durabilitate mult crescuta .

Prin urmare , Cellpur®  si Vasco Cellpur®   compun nucleul perfect al unei saltele moderne si de inalta calitate.

Un somn odihnitor in lux natural!

           Ecologic,  adecvat si prietenos corpului Dvs!

Una din principalele proprietati ale materialului de acoperire(husei) Tencel este rezistenta acestui material ,realmente inovativ, data de fibrele de celuloza din compozitie, atat in conditii de umiditate crescuta dar si in mediu uscat. Tencel este un material de lux-natural ,  foarte placut la atingere si cu o buna consistenta a firelor ce compun materialul. Totodata ,in conditii de umiditate scazuta este este cu 30% mai rezistent decat bumbacul, iar la spalare se restrange mult mai putin decat acesta. Tencel este foarte bun absorbant si datorita  proprietatilor fibrelor naturale din compozitie, asigura o foarte buna aerisire a saltelei. Important de stiut, Tencel este recomandat persoanelor sensibile dermatologic, si de aceea producatorii de lenjerie si de haine pentru bebelusi folosesc cu succes acest material inovator. 100%ecologic 100%reciclabil.

 

H total saltea =  aprox.19 cm. Grad duritate/fermitate= 3-4(mediu-tare)

 

Sleep peacefully in natural luxury

Wellness

Instructiuni de folosire:

SALTEX
PREVI
SALTSIB
SALTCONFORT